نوشته شده توسط : arabsxs

'مهرداد داوودزاده' روز یكشنبه در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: كالاهای تولیدی این استان به 21 كشور آفریقایی، اروپایی، آمریكای لاتین و آسیایی به خصوص آسیای میانه و جنوب شرقی آسیا صادر شده است.

وی حجم كالاهای صادره از خراسان شمالی را طی این مدت بیش از 40 هزار تن اعلام و بیان كرد: ارزش كالاهای صادره در مدت مشابه پارسال 38 میلیون دلار با حجم 110 هزار تن بوده است.

او علت كاهش ارزش و حجم كالاهای صادراتی خراسان شمالی در دو ماه نخست سال جاری را كاهش میزان صادرات كود اوره تولیدی مجتمع پتروشیمی خراسان دانست.

وی گفت: در این مدت میزان صادرات كالاهای تولیدی استان نسبت به مدت مشابه پارسال از لحاظ ارزشی 40 درصد و از لحاظ وزنی نیز 5/2 برابر كمتر شده است.

خراسان شمالی پارسال 209 میلیون دلار كالا به خارج از كشور صادر كرد كه این میزان صادرات كالا 5/2 برابر بیش از پیش بینی برنامه تدوینی صادرات استان بود.

امسال شورای توسعه و صادرات خراسان شمالی رقم 96 میلیون دلار را برای صادرات كالاهای تولیدی این استان به خارج از كشور پیش بینی كرده است.ك/3

2712/626



:: برچسب‌ها: پرنده , زنده , تصویر ,
:: بازدید از این مطلب : 302
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arabsxs

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، 'مهدی كوچك زاده' در جلسه علنی روز یكشنبه مجلس در تذكری با استناد به ماده 46 آیین نامه داخلی مجلس اظهارداشت: براساس این ماده اداره قوانین مجلس موظف است به منظور آشنایی با سوابق تحصیلی و كاری نمایندگان پیش از تشكیل كمیسیون های تخصصی گزارشی را تهیه و توزیع كند.

وی یادآور شد: اداره قوانین مجلس در این خصوص جزوه ای را در اختیار نمایندگان گذاشته است كه دارای اشتباه های بسیاری است.

نماینده تهران در مجلس نهم افزود: در این جزوه نوشته شده كه 33نماینده دارای مدرك كارشناسی هستند و چون شرط نمایندگی دارا بودن مدرك تحصیلی كارشناسی ارشد است، این جزوه غلط است.

كوچك زاده همچین در بخش دیگری از تذكر خود به اعتراض های امروز برخی از نمایندگان در انتخاب اعضای كمیسیون ها اشاره كرد و گفت: برخی از نمایندگان درمورد انتخاب اعضای كمیسیون های تخصصی بارها اعلام كردند كه در این كمیسیون ها 'لابی گری' انجام شده است ولی بنده می گویم حتی اگر این اتفاق افتاده در مجالس گذشته نیز اینگونه بوده است.

وی یادآور شد كه به عنوان نمونه در مجالس گذشته نماینده ای با لیسانس فلسفه در كمیسیون صنایع عضو بود یا نماینده ای كه در سطح چهار فقه بود به عضویت كمیسیون انرژی درآمده بود.

این نماینده مجلس همچنین یادآور شد: در دوره‌های گذشته نماینده‌ای با دكترای بیهوشی عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بود یا نماینده دیگری با مدرك فوق لیسانس جامعه شناسی در كمیسیون صنایع عضو بود.

محمدحسن ابوترابی فرد نایب رییس اول مجلس نیز كه ریاست جلسه علنی امروز را پس از 'علی لاریجانی' برعهده داشت، در پاسخ به تذكر كوچك زاده گفت: این جزوه نقایصی دارد كه امیدواریم در آینده جبران شود.

وی افزود: شعب 15 گانه به دلیل نقایصی كه در این جزوه وجود داشت از منتخبانی كه سوابق آنان به اشتباه چاپ شده بود، دعوت كرد تا اطلاعات صحیح را ارایه دهند.

سیام**9121**7378**1336



:: برچسب‌ها: شب , گل , اتومبیل ,
:: بازدید از این مطلب : 277
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arabsxs

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، دكتر محمود احمدی نژاد روز یكشنبه در نخستین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فراورده های طبی و سنتی ایران در محل مصلای تهران افزود: تجربه ثابت كرده كه طب ایرانی برای انسان و محیط زیست سازگارتر، تاثیرگذارتر، ماندگارتر و بهتر است.

رییس جمهوری در مقایسه طب سنتی با طب رایج اظهار داشت: پزشكی جراحی به رغم آثار و نتایج خوب در بسیاری موارد تبعات منفی بر جسم انسان می گذارد.

احمدی نژاد تصریح كرد: طب جدید معمولا با عوارض بیماری مبارزه می كند اما طب سنتی ایران با علل بیماری برخورد می كند.

وی اظهار داشت: البته طب رایج را نفی نمی كنیم اما سخن ما این است كه این طب می تواند مكمل طب ایرانی باشد.

رییس جمهوری با بیان این كه خداوند انسان را خلق كرد و برای او بهترین زندگی را خواست،یادآور شد: بهترین زندگی در سایه سلامت و بهره مندی از همه استعدادهای وجودی انسان ممكن است.

احمدی نژاد ادامه داد: انسان در طبیعت همواره در معرض آسیب است و به خاطر نوع غذا، آب و هوا، تنش ها و فشارهای گوناگون، بیماری ایجاد می شود و زندگی شایسته را از انسان سلب می كند.

وی با اشاره به دو روش مقابله با بیماری ها گفت: 'بهداشت پزشكی، درمان رایج' و 'طب سنتی' این دو روش هستند.

رییس قوه مجریه با بیان این كه در بهداشت پزشكی پیشرفت های بسیاری به وقوع پیوسته تصریح كرد كه در این بخش پزشكان و دانشمندان ایرانی پیشرفت های بسیاری كرده اند اما به موازات این پیشرفت ها بیماری های پیچیده تر و جدیدتری به وجود می آید.

احمدی نژاد افزود: جوانان ایرانی در حوزه پزشكی رایج می درخشند اما تنها راه سلامت بخشی و صیانت از سلامت انسان این شیوه رایج نیست.

وی اظهار داشت: خداوند متعال روش دیگر، ارزان تر، طبیعی تر، موثرتر و ماندگارتر در برابر ما قرار داده است چرا كه همه وجود انسان از طبیعت است.

رییس جمهوری تاكید كرد: این حرف بیهوده نیست كه می گویند درمان همه دردهای انسان در طبیعت نهفته است و باید از این ظرفیت استفاده كرد.

احمدی نژاد با یادآوری این نكته كه ایرانی های هوشمند در طول تاریخ از طب سنتی به خوبی استفاده كرده اند، گفت: اساس طب سنتی ایران مبتنی بر طبیعت و انسان است اما متاسفانه در این مسیر 200 سال انقطاع به وجود آمد و حركت رو به رشد كشور دچار آسیب شد.

وی ادامه داد: در این مدت 200 ساله، سرمایه های بسیاری از جمله طب سنتی ایرانی را از دست دادیم و شاید بتوان گفت كه بزرگترین سرمایه علمی و انسانی ما را به حاشیه راندند.

رییس قوه مجریه تصریح كرد: امروز زمان آن است كه به داشته های خود بازگردیم و این سرمایه عظیم را احیا كنیم.

احمدی نژاد، درمان و صیانت از سلامت را نیازمند تشخیص بیماری، روش درمان، تجهیزات و دارو ذكر كرد.

وی با بیان این كه در پزشكی جدید برای تشخیص بیماری ها، هزینه های بسیاری همراه با تبعات آن می پردازیم؛ ادامه داد: امروز بدون آزمایش و اسكن تشخیص ها ناممكن است یا دقیق نیست.

رییس جمهوری باطرح این سوال كه آیا در طب سنتی ایران روش های تشخیص دقیق تری وجود ندارد؟ ادامه داد: ابن سینا چگونه بیماری ها را تشخیص می داد؟ آیا در تاریخ پزشكی بالاتر از این دانشمند فردی آمده است؟

احمدی نژاد یادآور شد كه در كتاب قانون ابن سینا 2 هزار نسخه عالمانه برای انواع مریضی ها با مزاج های گوناگون ارایه شده است.

وی با تاكید بر این كه می توان روش های تشخیص ارزان تر و دقیق تری داشت، افزود: در حال حاضر حكیمانی وجود دارند كه با گرفتن نبض می توانند كل بدن را اسكن كنند و مریضی را تشخیص دهند.

وی با تاكید بر این كه پزشكی رایج یك رقیب پرقدرت در برابر طب سنتی ایرانی است، ادامه داد: امروز پزشكی در دنیا تبدیل به صنعت و تجارت شده است و این در حالی است كه در فرهنگ ایرانی طبابت امر مقدسی است و در واقع فرهنگ ایرانی نگاهی متفاوت به طبابت دارد.

رییس قوه مجریه با بیان این كه اقدامات بسیار خوبی انجام و مراكز تولید داروهای گیاهی ایجاد شده است، گفت: این اقدامات كافی نیست و باید به سرعت به نقطه ای برسیم كه مردم برای درمان، بهداشت و سلامت حداقل دو گزینه كامل در اختیار داشته باشند و هیچكس نباید به بهانه های گوناگون این حق را از مردم بگیرد.

احمدی نژاد تصریح كرد: باید دو سیستم موازی داشته باشیم و این به معنای آن نیست كه آنها در مقابل هم باشند بلكه در بسیاری موارد مكمل یكدیگر خواهند بود.

وی بر ضرورت تهیه نظام نامه طب ایرانی تاكید و اظهار امیدواری كرد كه بخش اصلی این نظام نامه امسال اجرایی شود.

رییس قوه مجریه، مواریث كشور را به دو بخش مادی و معنوی تقسیم كرد و توضیح داد كه باارزش تر از میراث مادی، میراث معنوی و علمی است بنابراین باید داشته های خود را گردآوری، حمایت و احیا كنیم.

احمدی نژاد افزود: سالانه سه میلیارد دلار دارو و تجهیزات وارد كشور می شود كه حداقل باید معادل همین مقدار دارو صادر كنیم.

وی تاكید كرد كه ستاد كشاورزی باید به كاشت، داشت و برداشت گیاهان دارویی وام 7 درصدی اختصاص دهد.

رییس جمهوری ادامه داد: 200 هزار شغل در كشور را می توان با گرفتن بازار داروهای گیاهی برخی كشورها ایجاد كرد.

احمدی نژاد با بیان این كه اقدامات انجام شده در حوزه گیاهان دارویی افتخار آمیز است، تاكید كرد كه ایران و ایرانی باید در هر موضوع سازنده و انسانی در جایگاه نخست دنیا باشد.

سیام**9012**9132**1572**1336



:: برچسب‌ها: پرندگان , حیوانات ,
:: بازدید از این مطلب : 297
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arabsxs

گفته شده این چهارمین فضاپیمای حامل سرنشین چین است

چین از پرتاب یک فضاپیمای حامل سه فضانورد در اواسط ماه ژوئن خبر داده است.

براساس گزارش های دریافتی، راکتی که حامل فضا پیمای "شنجوی ۹" است به یک سکوی پرتاب در شمال غرب چین انتقال داده شده است.

به گزارش خبرگزاری دولتی چین، شینهوا، احتمالا یکی از سرنشینان این فضاپیما زن خواهد بود.

قرار است این فضاپیما سه فضا نورد چینی را به ایستگاه فضایی "تیانگونگ-۱" ببرد.

این چهارمین فضاپیمای حامل سرنشین چین است.

چین سومین کشوری است که به طور مستقل توانست در سال ۲۰۰۳ میلادی فضاپیمای حامل سرنشین به فضا بفرستد.

قرار است فضانوردان فضاپیمای "شنجوی ۹" پس از متصل شدن این فضاپیما به ایستگاه فضایی "تیانگونگ-۱" دست به آزمایشاتی علمی بزنند.

گفته شده این ماموریت بخشی از برنامه چین برای دستیابی به ایستگاهی فضایی است که بتواند به طور کامل به دور مدار زمین بچرخد.

چین سال گذشته در چارچوب تلاش های آن کشور برای تبدیل شدن به یک قدرت فضایی، فضا پیمای بدون سرنشین "شنجوی ۸" را به فضا پرتاب کرد.

هدف از پرتاب این فضاپیما، قرار گرفتن در کنار آزمایشگاه "تیانگونگ-۱ " بود.

این اولین بار بود که چین دو وسیله فضایی را در مدار زمین به یکدیگر متصل کرد.

چین می گوید قصد ساختن یک ایستگاه فضایی ۶۰ تنی را تا سال ۲۰۲۰ میلادی دارد و به گفته خبرنگاربی بی سی، توانایی اتصال تجهیزات در فضا لازمه موفقیت در این ماموریت است.

پکن همچنین قصد فرستادن یک فضاپیمای بدون سرنشین به ماه را دارد.

دانشمندان این کشور از امکان اعزام فضانوردان به ماه پس از سال ۲۰۲۰ میلادی سخن گفته اند.



:: برچسب‌ها: باند , آلمان , فرانسه ,
:: بازدید از این مطلب : 256
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arabsxs

سید'مهدی طاهری' شنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این منطقه زیبای گردشگری در مسیر جاده ترانزیتی و ارتباطی گچساران به شیراز و حدود پنج كیلومتری مركز شهرستان باشت واقع است كه در اثر آتش سوزی امروز بیش از 50 هكتار از این منطقه نابود و به خاكستر تبدیل شد.

وی از علت آتش سوزی اظهار بی اطلاعی كرد و گفت: خشك شدن آبشخور درختان جنگلی این منطقه بكر طبیعی علت اصلی آتش سوزی گزارش شده است.

وی بیان كرد: منطقه'شلالدون' به عنوان یكی از 10 منطقه نمونه گردشگری استان كهگیلویه و بویر احمد است كه در دور دوم سفر رییس جمهور معرفی و مصوب شد.

به گزارش ایرنا، این منطقه با طبیعت زیبا با پوشش گیاهی جنگلی وسیع از تپه ماهورها و دره های زیبایی تشكیل شده و همه ساله پذیرای گردشگران داخلی و خارجی زیادی است.

555/ 3404



:: برچسب‌ها: مرخصی ,
:: بازدید از این مطلب : 314
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arabsxs

دكتر 'محمودرضا اشرفی' در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: تشنج همراه با تب،شایع ترین اختلال تشنج دوران كودكی است كه باید علت آن توسط پزشك بررسی شود.

به گفته وی، حداقل پنج درصد كودكان تا سن پنج سالگی ، یك حمله تب و تشنج را تجربه می كنند.

این فوق تخصص مغز و اعصاب خاطرنشان كرد در اختلال تشنج و تب، كودك هنگام تب حداقل 38 درجه، دچار تشنج می شود.

اشرفی تاكید كرد تب و تشنج، خوش خیم ترین اختلالات تشنج دوران كودكی به شمار می رود و معمولا از نظر عصبی، بسیاركم عارضه یا بدون عارضه است و روی وضع رفتاری و هوشی و مسایل مربوط به حوزه شناخت و یادگیری، تاثیری ندارد.

وی گفت: حتی اگر تشنج چند بار در كودكان تكرار شود برای بهره هوشی آنان، ضرری ندارد و تنها جنبه هشداردهنده آن این است كه می تواند نشانه بیماری عفونی مغزی باشد بنابراین والدین با مشاهده هرگونه تشنجی در كودكان برای اطمینان باید به پزشك مراجعه كنند.

اشرفی خاطرنشان كرد تشنج ها ممكن است دوباره بازگردند؛ حداقل 30 درصد مبتلایان به تب و تشنج در معرض احتمال بازگشت این بیماری قرار دارند بنابراین برای پیشگیری از بازگشت آن باید اقدامات لازم انجام شود چراكه ماهیت تشنج یك مساله وحشت آور است.

اجتمام**9185 1568



:: برچسب‌ها: نور , عروسی , خورشید ,
:: بازدید از این مطلب : 310
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arabsxs

پس از كنفرانس موسوم به 'دوستان سوریه'، این بار ریاض تلاش می كند الگویی مشابه را برای مدیریت تحولات یمن با عنوان كنفرانس 'دوستان یمن' پیاده كند. نشست موسوم به 'دوستان یمن' در'ریاض' عربستان چیزی جز آغاز دخالت بیشتر كشورهای غربی ازجمله انگلیس و فرانسه در امور داخلی یمن و همچنین فرصتی برای سركوب حوثی ها توسط آل سعود نیست. پیش از این، كنفرانس دوستان سوریه متشكل از دولت های طرفدار براندازی اسد تلاش كرد تا با اجماع سازی علیه نظام سوریه، زمینه را برای دخالت در امور داخلی این كشور فراهم كند، اقدامی كه ناكام ماند و اكنون ریاض در اندیشه تحقق طرح شكست خورده «دوستان» این بار در یمن است.

در نشست اخیر'دوستان یمن' با حضور كشورهای زیادی ازجمله آمریكا، اتحادیه اروپا، اتحادیه عرب و شورای همكاری خلیج فارس به ریاست مشترك انگلیس و عربستان به میزبانی 'ریاض' پایتخت آل سعود برگزار شد، اهداف این نشست ظاهرا كمك به یمن و بررسی بحران های اقتصادی و سیاسی و چالش های امنیتی كه پیش روی این كشور است تعریف شده، اما به نظر می رسد این بار هم توطئه ای دیگر برای این كشور و مردم آن تدارك دیده شده است.

در سال 2006 نشستی در لندن برای سرمایه گذاری در یمن برگزار شد كه با بسته های پیشنهادی اقتصادی و تصویب وعده میلیاردها دلار كمك پایان یافت، اما در حقیقت هیچ یك از این وعده ها محقق نشد و شاید نتایج آن برای مردم این كشور كاملا عكس بود. آمریكا سال هاست كه برای مبارزه با القاعده در یمن به رژیم علی عبدالله صالح كمك نظامی و مالی می كند و آل سعود ازسوی دیگر برای برچیدن حوثی ها كه تهدیدی برای آنها به شمار می رود نیز به نظام سابق كمك های مالی بسیاری ارسال می كرد، اما چرا تاكنون با این هزینه های زیاد و حمایت های نظامی آمریكا و عربستان امنیت در یمن برقرار نشده است؟ برخی تحلیلگران بر این باورند كه علی عبدالله صالح دیكتاتور سابق، خود اقدام به ایجاد گروه های مسلح با عنوان 'القاعده' در این كشور كرده است تا بتواند حمایت های مالی بیشتری از كشورهای دیگر جلب كند، اما همین امر باعث شد كه كنترل این گروه های خودی از دست وی خارج شود و علیه وی فعالیت كنند.

پیش از این منابع آمریكایی ازجمله واشنگتن پست با هشدار دادن راجع به تشدید فعالیت القاعده در یمن استدلال می كردند كه علی عبدالله صالح تلاش می كند با توسل به برگه تهدید القاعده در عین همكاری پنهان با این سازمان از آمریكایی ها امتیازگیری كند.

نشست 'دوستان یمن' سوالی را مطرح می كند كه چرا آل سعود با ارایه پیشنهادی توسط شورای همكاری خلیج فارس برای حل بحران یمن، علی عبدالله صالح را حذف كرد و معاون وی را به قدرت رساند و اكنون ادعا می كند برای یمن نشستی دوستانه برگزار می كند؟ بر همین مبنا به نظر می رسد ریاض به این نتیجه رسیده است كه دوست قدیمی آن یعنی صالح در حال باج گرفتن بود و با وجود سركوب های مكرر هیچ اقدامی برای ریشه كنی حوثی ها نكرده است، به همین دلیل آل سعود اقدام به بركناری وی كرد.

ازسوی دیگر عربستان با اعلام كمك مالی 3.5 میلیارد دلاری در نشست دوستان یمن، به ظاهر برای حل بحران اقتصادی و بازسازی زیرساخت های این كشور كمك كرده است، اما هدف آن از این كمك ها تشویق 'منصور هادی عبدربه' دیكتاتور جدید یمن كه دست نشانده آنها به شمار می رود، بنا به گزارش های موجود از رسانه های معارض یمنی سركوب حوثی ها است.

یكی از ویژگی های تحولات اخیر یمن در چارچوب گروه موسوم به دوستان یمن حضور پررنگ تر لندن برای بازی شبه جزیره ای جاری با مشاركت عربستان است. انگلیس در گذشته در یمن دخالت مستقیم نداشته است، اما با این نشست دخالت خود را به طور علنی اعلام كرده است.

انقلاب مردمی یمن همانند دیگر انقلاب های عربی آغاز شد و شاید از لحاظ مدت، طولانی ترین این انقلاب ها بود، اما به دلایل بسیاری این انقلاب به پیروزی نرسید بلكه توسط رژیم حاكم نیز مصادره شد، یكی از دلایل مهم عدم پیروزی، ساختار قبیله ای جامعه این كشور است. قبایل متعدد با جمعیت بسیار زیاد و پیروی هركدام از آنها از یك ریش سفید باعث اختلال در نوع زندگی مدنی و جامعه ای ایجاد كرده است و در نتیجه اجرای قانون و رعایت آن در این جامعه كم رنگ است. دلیل دیگر آن جدایی بین مردم این كشور به دلیل تقسیم یمن در دهه های گذشته به شمالی و جنوبی نیز می باشد در حقیقت مردم یمن یك ملت ساده اندیش است كه پس از شعله ور شدن قیام توسط تعدادی فعال و جوان یمنی به خیابان ها آمدند و به وضعیت بد معیشتی اعتراض كردند، اما چگونه توانستند متحدانه علیه نظام حاكم قیام كنند؟ با این همه دلیل اصلی متوقف شدن انقلاب یمن دخالت های بی حد و مرز خارجی است، اما كارشنسان معتقدند كه مصادره دائمی انقلاب یمن غیرممكن است و انقلاب مردمی این كشور به قدرت بیشتر باز رخ خواهد نمود.

در همان زمان علی عبدالله صالح در یك مصاحبه تلویزیونی با شبكه سعودی 'العربیه'، ملت یمن را با ملت مصر مقایسه كرد و مردم خود را بی فرهنگ و غیرمدنی كه مفهوم انقلاب را نمی دانند توصیف كرد. این اظهارات باعث خشم یمنی ها شد و همه علیه وی انقلاب كردند كه در نتیجه قیام صورت گرفت و كشور عربستان را به چالش انداخت.

شاید آشكارترین نشانه های دولت فعلی یمن از فعالیت های قبایل یمنی را بتوان در اظهارات اخیر منصور هادی عبدربه شنید.

به گزارش خبرگزاری یمن، رییس جمهور جدید یمن با اشاره به خطر قبایل مسلح این كشور در جمع نیروهای نظامی خود یك روز قبل از برگزاری نشست دوستان یمن تاكید كرد: 'نیروهای امنیتی و ارتش باید با قدرت هرچه بیشتر با تمام فعالیت های قبیله ای مقابله كنند'.

با توجه به وابستگی عبدربه به پادشاهی عربستان؛ این اظهارات نشان می دهد كه خاندان حاكم آل سعود به او چراغ سبز نشان داده اند كه تنها این گونه می تواند قدرت خود را در یمن تثبیت كند. به نظر می رسد حوثی ها كه به عنوان یك تهدید جدی برای آل سعود به شمار می آیند در این بازی سعودی ها قربانی توطئه های ریاض باشند. آنها كه تجربه چندین جنگ با دولت عبدالله صالح و آل سعود را دارند مدام در حال درگیری مرزی با نیروهای امنیتی سعودی بوده اند و با ورود بازیگران جدید به عرصه سیاسی یمن باید منتظر ماند و دید سیر تحولات این كشور چه سرنوشتی را برای قومیت هایی مانند حوثی ها در ساختار قبیله ای این كشور رقم خواهد زد.

ع.م /1732



:: برچسب‌ها: تابستان , کنسرت ,
:: بازدید از این مطلب : 268
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arabsxs

روزنامه های اول هفته تهران از ابهام در مذاکرات هسته ای ایران با کشورهای پنج به اضافه یک خبر داده در صفحات اول خود از یک شیئی نورانی نوشته اند که ساعت ها در آسمان شهرهای بزرگ کشور دیده شده است. انتقاد شدید از تصمیم دولت در لغو امتیاز نشر چشمه، نبود مدیریت اقتصادی کارآمد و شکایت از گرانی های هر روز در تزاید از دیگر مطالب این روزنامه هاست.

مذاکرات مسکو و مقاومت مشترک ایران و سوریه

در حالی که روزنامه های مختلف در تیترهای اول خود از ناامیدی سایه انداخته بر مذاکرات ایران با کشور های پنج به اضافه یک نوشته و مذاکرات مسکو را نامیدکننده خوانده اند، ابتکاردر سرمقاله خود نوشته در فاصله بین استانبول تا مذاکرات بغداد، از طرف مقامات مسئول "امید" پمپاژ شد و انتظارات نسبت به نتیجه‌بخش افتادن مذاکرات بغداد و به سرانجام رسیدن پرونده پرپیچ و خم هسته‌ای ایران که بر بسیاری از مسائل بین‌المللی سایه انداخته ‌است، هر روز شتاب بیشتری یافت. اما این بار؛ انگار تاریخ به نقطه صفر برگشت.

تیتر اول کیهان

تیتر اول کیهان

علی وکیلی در این مقاله در پاسخ به این سئوال که چرا سخن ها بوی امید داشت و اینک نومیدانه است نوشته شاید بیشتر به هدف نمایش یک ژست در صحنه جهانی مبنی بر آمادگی و تلاش جهت حل مسئله از طریق دیپلماتیک انجام پذیرفت و اراده اصلی بر حل مسئله وجود نداشت و شاید تنها برای آرشیوسازی و مستندسازی جهت اقدامات آینده نیاز به یک ژست مسالمت‌آمیز وجود داشت.

مقاله ابتکار احتمال داده بالابردن تولید نفت توسط سعودی امنیت خاطری برای غربی‌ها به وجود آورده باشد یا این که پرونده هسته‌ای ایران را دیگر نمی‌توان به تنهایی و در چارچوب یک پرونده فنی به داوری نشست بلکه این پرونده به موازات تحولات منطقه، مصر و سوریه باید دیده شود، چنانکه غرب پرونده هسته‌ای را در کنار تحولات سوریه قرار داده است.

در بررسی شرایط منطقه ابراز تعجب کرده که چرا آمریکایی ها به بهانه نقض حقوق بشر ایران و سوریه را تحریم می کنند و شگفت آورتر این که جنایات تروریستی در سوریه را به ایران نسبت می دهند در حالی که اصلاحات در سوریه پیش می رود و برقراری دموکراسی و رعایت استانداردهای حقوق بشری در پیش است.

این روزنامه مدعی شده جنس تحولات در سوریه با کشورهای عربی مانند لیبی، بحرین، یمن، مصر و... متفاوت است. غربی ها نیز می دانند که دولت بشار اسد دارای عقبه اجتماعی است و همین عامل باعث شده علی رغم تمام فشارها و کارشکنی ها علیه سوریه طی ماه های گذشته، دمشق ایستاده و از آنجایی که آن کشور در جبهه مقاومت قرار دارد و مردانه ایستادگی کرده، طبیعی است که جمهوری اسلامی ایران، سوریه را تنها نگذارد.

کیهان تاکید کرده که در مورد موضوع ایران و برنامه هسته ای نیز مسئله روشن است و چنان که یک مجله آمریکائی نوشته تکبر آمریکا در مواجهه با ایران جواب نمی دهد همچنان که در ده سال گذشته آمریکا و متحدانش هشدارها و تهدیدها و قطعنامه های متعددی را برای منصرف کردن ایران از غنی سازی به صحنه آوردند ولی این برخورد بی ایده بوده و جواب نداده است.

فاجعه گرانی و کاهش جهانی بهای نفت

مسعود نیلی در مقاله ای در با اشاره به کاهش بهای نفت در بازار جهانی نوشته این موضوع به عنوان یک پارامتر جدی تاثیرگذار بر اقتصاد ملی مورد توجه و تحلیل قرار گیرد چرا که کشورهای صادرکننده نفت در ۱۰ سال گذشته، تحت تاثیر قیمت بالای نفت، با درآمدهای هنگفتی مواجه شدند که اقتصادهایشان را با درجات مختلف تحت تاثیر قرار داده است.

به نظر نویسنده اقتصاددان در ایران دولت در شوک اخیر نفتی درآمدهای بالای نفت را وارد اقتصاد کرد. وابستگی بودجه به نفت به شدت افزایش یافت و تراز پرداخت‌ها هم بیش از پیش به درآمدهای نفتی ضمیمه شد و بودجه دولت با قیمت بالای بشکه ای ۸۰ دلار متوازن شده. قیمتی هم که تراز پرداخت‌ها را متوازن می‌کند نفت بالای ۷۰ دلار است. بنابراین اگر قیمت نفت تا این حد کاهش پیدا کند، اقتصاد ایران در مهم‌ترین متغیرهایش یعنی بودجه و تراز پرداخت‌ها با مشکل مواجه می‌شود.

پروانه کُبره در سرمقاله با عنوان "مدیرنماها در اقتصاد ایران چه می کنند" نوشته طی یک سال اخیر اتفاقاتی در اقتصاد ایران افتاد که مردم توقع داشتند دولت بتواند از پس آن به درستی برآید. سفت و سخت شدن تحریم‌ها، اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها، تلاطم قیمت ارز، طلا و گرانی‌های اخیر در این مدت اقتصاد کشور را وارد فاز ناامیدکننده‌ای کرده و هر روز که می‌گذرد آثار این زخم به جای ترمیم عمیق‌تر می‌شود که این نشان‌ دهنده آن است که دولت نتوانسته اتفاقات اقتصادی منفی را به درستی هدایت و مدیریت کند.

اما این روزنامه خبر داده این روزها وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان متولی اصلی تنظیم بازار نیز با برکناری و تغییر مدیران و معاونان این وزارتخانه قصد دارد عاملان نابسامانی و گرانی را در بازار معرفی کند، این در حالی است که مدیران ما بیشتر از اینکه مدیر باشند، مدیر نما هستند. روزی می‌آیند و روزی می‌روند بی‌آنکه تاثیری مثبت در حل مشکلات داشته باشند.

تیتر و عکس صفحه اول فرهیختگان

تیتر و عکس صفحه اول فرهیختگان

صاحب صادقی در سرمقاله نوشته نشست سران عضو و ناظر سازمان شانگهای در پکن بار دیگر گمانه‌زنی‌هایی را درخصوص میزان اهمیت این سازمان منطقه‌ای پدید آورده است. گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای اگر چه همیشه از سازمان مذکور به عنوان «اجتماعی بی اراده» «ابزار سیاسی روسیه» یا «اردوگاه مخالفان متشتت» یاد کرده است اما این بار در سایه تحولات خاورمیانه و نقش موثر روسیه و چین در ترتیبات امنیتی سازمان ملل به بروز دیدگاه های متفاوتی منجر شده است.

به نظر این روزنامه در تاریخ نشست‌های سران این سازمان هیچ گاه به این اندازه رویکرد خاورمیانه ای شانگهای مشهود نبوده است یا حداقل برجستگی موضعی خاصی پیدا نکرده است. همین موضوع نیز باعث شده که در برآورد میزان اهمیت منطقه‌ای و بین‌المللی آن کمی موشکافانه تر عمل کنیم. اگر چه نباید در میزان کارایی و نفوذ منطقه‌ای این سازمان خوش بینی به خرج داد اما از سوی دیگر می‌توان ادعا کرد که با بازگشت پوتین به کرملین و نگاه راهبردی وی به شرق دور و همچنین بذل توجه امنیتی خاصی که به مسائل خاورمیانه و آسیای مرکزی دارد،‌ اهمیت سازمان شانگهای کمی برجسته تر شود.

کتاب سوزان

علی میرمیرانی در مقاله ای در لغو امتیاز نشر چشمه را کتاب سوزان دیده و با جمله «هر آن کس که باد بکارد، توفان درو خواهد کرد»، نوشته این تصور که روزی انجمن صنفی روزنامه‌نگاران را می‌بندد، روز دیگر خانه سینما را تعطیل کردند و حالا امتیاز رییس اتحادیه ناشران کشور را لغو می‌کنند می‌توانند برای همین امروز و فردا به خشکاندن چشمه و چشمه‌ها دل خوش دارند اما آینده چیز دیگری در دل خواهد داشت. اساسا شاید بتوان امروز را به محبس ساختن گذراند اما «فردا» به بندکشیدنی نیست.

به نوشته این مقاله خود را مرکز عالم امکان پنداشتن و هرکس و هر چیز دیگر را باطل پنداشتن تفکری به صواب نیست، این ره به هیچ کعبه‌ای نمی‌رسد اعرابی، مسوولان بدانند این آدرسی که به شما داده‌اند ترکستان را به عنوان اتوپیا بر تارک خود دارد. این نهج بر مدار مسلمانی نیز نمی‌گردد. نه راه بستن بر ناشران عدیده در نمایشگاه کتاب امسال تصمیمی خردورزانه بود نه ادامه آن راه و لغو امتیاز نشر چشمه.

مقاله فرهیختگان با این جملات پایان می پذیرد انسان به امید زنده است و همواره باید ابراز امیدواری کرد اما آنچه در افق پیش رو و در این عرصه خاص رصد می‌شود رنگ امید ندارد و پرواضح است که سر بریدن امید برای هیچ مسوولی‌ نشان افتخاری نخواهد بود.

ابوالحسن مختاباد در به تشریح ماجرای لغو امتیاز نشر چشمه پرداخته و نوشته کتابی که بر اساس نمایشنامه «روز حسین» داریوش رحمانیان نوشته شد. سه‌گانه‌یی بود که از قرار، دو نمایش آن به صحنه رفت و نمایش سوم به دلیل برخی اختلاف نظرها میان بررسان مرکز هنرهای نمایشی و کارگردان و نویسنده اثر با مشکل مواجه شد و منتشر نشد.

نویسنده مقاله از قول معاون وزارت ارشاد نقل کرده که گفته «یکی دیگر از تخلف‌های نشر چشمه این بود که کتابی را برای مجوز ارائه می‌داد و بعد همان کتاب را دوباره از مسیر انتشاراتی دیگر با همان شکل و شمایل عرضه می‌کرد.» به نظر شمای خواننده وقتی ناشری مجوز کتابی را دریافت نمی‌کند آیا حق دارد به نویسنده بگوید این کتاب را به هیچ ناشر دیگری هم ندهد؟ و اگر هم بگوید آیا مولف یا نویسنده گوش می‌کند و اگر گوش نکرد، مشکل از ناشر اولی است و باید گریبان او را گرفت؟

در پایان مقاله هم نشان داده شده که تصمیم قضائی وزارت ارشاد مبنای قانونی ندارد و لغو امتیاز کسب را باید قاضی تصمیم بگیرد و قابل تجدید نظرخواهی باشد.

چشم ها به آسمان، در انتظار خبرهای تازه

تیتر و عکس صفحه اول ابتکار

تیتر و عکس صفحه اول ابتکار

بیشتر روزنامه های اول هفته با چاپ عکس ها و گزارش هائی از اشیای نورانی نوشته اند که آخر هفته در آسمان ایران دیده شد. همان پدیده نورانی که در آسمان تهران، تبریز، همدان، شیراز، کرج، کرمانشاه، شاهرود و مشهد و نیز اغلب کشورهای خاورمیانه همچون ارمنستان، ترکیه، جمهوری ‌آذربایجان، عراق، ‌اردن، لبنان، سوریه و اسرائیل رویت شده است.

به نوشته این پدیده که علت آن ساعاتی مردم را در هاله ابهام فرو برد پس از حدس‌ها و گمان‌های فراوان اوایل بامداد رمزگشایی شد؛ رمزگشایی‌ای که جنبه‌ای دو پهلو داشت چراکه از یک سو ایران اعلام کرد علت، رزمایش پدافند غیر عامل بوده است و از طرف دیگر خبرگزاری‌های جهانی به نقل از وزارت دفاع روسیه اعلام کردند که علت این اتفاق آزمایش موشک بالستیک قاره‌پیما از سوی این کشور بوده است.

سعید معیدفر در مقاله ای در به حادثه چهارشنبه شب پرداخته و نوشته با توجه به انعکاس خبرها در اینترنت، تعداد زیادی از افراد ساعت‌ها به ماه چشم دوخته بودند تا براساس شایعه یا خبر موثق، تصویر «پپسی‌کولا» را بر ماه ببینند. اما صبح چهارشنبه خبر موثق بود که به ‌هنگام طلوع خوشید، علاقه‌مندان بیدار بمانند تا مشاهده حادثه زیبایی از خلقت آسمان‌ها و قانونمندی های آن را که برای ما خارق‌العاده است و هر ۱۰۵ سال یک‌بار اتفاق می‌افتد، اما چند نفر پریشب به پشت بام‌ها رفتند و چند نفر دیروز صبح بیدار ماندند؟

به نوشته این جامعه شناس شاید این سوال مطرح شده باشد که چرا در جامعه ایران شایعه اینقدر سریع گسترش می‌یابد و افراد به سرعت آن را باور می‌کنند. شاید علت گستردگی و اهمیت شایعه در جامعه را باید در جای دیگری یافت.

در نهایت مقاله شرق معتقد است در کنار توجه به شایعه، مطلب دیگری که رخ می‌نماید، انتظار جامعه ما از وقوع حوادث غیرمترقبه است. مثل اینکه مردم همیشه منتظر امور خارق‌العاده هستند. دایم می‌پرسیم چه خبر؟ گویا منتظر خبرهای نو و بسیار تعیین‌کننده هستیم. در واقع، در حال زندگی نمی‌کنیم. در نظرسنجی‌ها این بدبینی نسبت به آینده را نیز بیان کرده‌ایم، اما باز فکر می‌کنیم قرار است اتفاقات خاصی بیفتد.

شیئی نورانی از نظر دیگران

پوریا عالمی هم در ستون به بررسی این پرداخته که آن لامپ روشن وسط آسمان ایران چکار داشت. و پاسخ را از زبان علی مطهری، رحیم مشائی، محمودرضا خاوری، حسن عباسی، اخبار بیست و سی تلویزیون جمهوری اسلامی، ادیسون، احمدی نژاد به زبان طنز منعکس کرده است.

علی مطهری گفته جسم نورانی خیلی رفتار مرتجعی داشت که پسندیده نیست. اگر قرار باشد ارتجاع در نهایت منجر به بالا رفتن شود، طوری که به پنجره خانه آدم مشرف باشد، خیلی کار زشتی است.

رحیم‌مشایی گفته من قبلا گفته بودم که در آسمان ایران فرشتگانی پرواز می‌کنند که برای من شب‌ها دست تکان می‌دهند، همه خندیدند. پریشب دیدیم که به سلامتی فیلم خرامیدن این فرشته درآمده و در اینترنت – آن هم با کیفیت دی‌وی‌دی - پخش شده است.

دکتر حسن عباسی گفته: این نوری که رفت بالا رو دیدید؟ هان. اشتباه‌تون همینه. این نور نیست که. این نور ۹۰ درصدش مواد مخدر بود. یعنی هر کی این نور رو دید، معلوم شد یه چیزی زده رفته هوا. نزنین بدبخت‌ها. از آدامس هم بدتره. فاسدتره.

و آقای احمدی‌نژاد (در حالی كه با دست به يک جسم نورانی در آسمان اشاره می كند) گفت: مخلص اون آقايی كه داره نوربالا می‌زنه هم هستم. نوبت شما هم می‌شه. حالا با چراغ خاموش حركت می‌كنی و يه دفعه نوربالا می‌زنی؟‌ ای كلک. نوبت شما هم می‌شه. عجله نكن.

کارتون روز

کارتون هادی حیدری، شرق

کارتون هادی حیدری، شرق



:: برچسب‌ها: رقص , کلیسا , عکس ها ,
:: بازدید از این مطلب : 289
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arabsxs

حسن کیائیان، رئیس سابق هیئت مدیره اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران می گوید که در دو سال گذشته، تنها بیست درصد کتاب های ارائه شده نشر چشمه غیرقابل چاپ اعلام شده است

حسن کیائیان، مدیر نشر چشمه، در واکنش به خبر لغو مجوز این نشر و سخنان بهمن دری، معاون فرهنگی وزارت ارشاد در این باره، توضیحاتی را منتشر کرده و گفته است که در مدت سی سال فعالیت این نشر، "حتی یک صفحه کتاب بدون مجوز منتشر نکرده است."

آقای کیائیان با رد ادعای بهمن دری درباره عرضه کتابی که "سراسر ضد قیام کربلا و ضد امام حسین" بوده، "سوء تفاهم پیش آمده" را ناشی از عدم دریافت پیام اثر دانسته و اصلی‌ترین مشکل ممیزی در وزارت ارشاد را "ساختاری" و "معلول بضاعت ادبی بررسان" دانسته است.

بهمن دری روز هجدهم خرداد، در گفت و گو با روزنامه جام جم در توضیح دلایل لغو پروانه نشر چشمه گفته بود: "این انتشارات کتابی [برای دریافت مجوز از وزارت ارشاد] عرضه کرد که سراسر ضد قیام کربلا و ضد امام حسین بود."

حسن کیائیان در یادداشتی که در اختیار روزنامه جام جم قرار داده، توضیح داده است که این کتاب، نمایشنامه ای است از محمد رحمانیان، کارگردان تئاتر، "با نام روز حسین، سومین نمایش‌نامه از سه‌گانه‌ای که دو بخش اول و دوم آن به نام‌های پل و اسب‌ها پیش‌تر روی صحنه آمده و در برخی از جشنواره‌های مذهبی برنده‌ جوایزی نیز شده بودند."

به نوشته آقای کیائیان، طرح اولیه‌ این نمایش‌نامه توسط مسئولان تئاتری تأیید شده بود و در سال ۱۳۸۹ جهت انتشار همزمان با اجرای نمایش‌نامه به این انتشاراتی سپرده شد و جهت بررسی تحویل اداره کتاب وزارت ارشاد گردید.

به نوشته او، این نمایش‌نامه در زمان اجرا به مشکل برخورد و "مؤلف پس از قطع امید از روی صحنه بردن آن، از نشر چشمه خواست تا از انتشار آن انصراف دهد و این انتشاراتی هم در همان زمان طی نامه‌ای به اداره‌ کتاب خواستار عودت اثر به ناشر گردید و به این ترتیب پرونده‌ کتاب بسته شد."

قانونی نیست

زمستان سال گذشته، بهمن دری از تعلیق نشر چشمه و ثالث و چند ناشر دیگر خبر داده بود و گفته بود تخلف آنها هم ساختاری است و هم محتوایی. ناشران تعلیقی اجازه ارائه کتاب تازه ای به اداره ممیزی وزارت ارشاد ندارند. نشر چشمه از حضور در نمایشگاه کتاب امسال هم محروم شده بود.

بهمن دری گفته بود که دستور داده همه کتاب های غیرقابل چاپ نشر چشمه را بررسی کنند

بهمن دری ارسال کتاب های غیرقابل انتشار به وزارت ارشاد را دلیل لغو مجوز این کتاب دانسته و گفته بود: "توجه داشته باشید زمانی شما کتابی ارائه می‌کنید و غیر قابل انتشار تشخیص داده می‌شود و مساله خاصی نیست ولی زمانی که این غیرقابل انتشارها تعدادشان زیاد می‌شود و حجم اصلی کار ناشر را در بر می‌گیرد آن هنگام نشان‌دهنده نوعی کجروی و ترویج تفکری خاص و مضر و غلط است."

اما مدیر نشر چشمه در توضیح خود نوشته است: " طی دو سال گذشته کمتر از بیست درصد کتاب‌های ارائه‌ شده توسط این انتشاراتی جهت بررسی از سوی اداره‌ کتاب غیر‌مجاز اعلام شده و این با توجه به سخت‌گیری‌های بعضاً غیرمتعارفی است که در مورد نشر چشمه در سال‌های اخیر اعمال گردیده."

با این حال، به گفته کارشناسان، هیچ قانونی وجود ندارد که نباید کتاب غیرقابل چاپ برای بررسی به ارشاد سپرده شود. کارشناسان می گویند این حق قانونی ناشر است که کتاب های مورد نظر خود را به ارشاد بسپارد، فارغ از اینکه چند مورد اصلاحیه به آن کتاب می‌خورد یا غیرقابل چاپ اعلام می شود.

علی اصغر رمضانپور، معاون فرهنگی سابق وزارت ارشاد، به بی بی سی فارسی می گوید تا زمانی که کتابی منتشر نشده جرمی اتفاق نیفتاده است. همچنین وزارت ارشاد راسا حق لغو مجوز ناشران را ندارد و باید به دادگاه مراجعه کند.

سال گذشته، محمد حسینی، وزیر ارشاد، از راه اندازی نظام امتیازدهی تازه ای به ناشران سخن گفت که مبنای آن قضاوت ممیزان اداره کتاب است. بر این اساس، ناشری که کتاب‌هایش سانسور بیشتری بشود، امتیازهای منفی بیشتری می‌گیرد که این امتیازها در نهایت بر رده‌بندی ناشران در این وزارت‌خانه تاثیر می‌گذارد. به گفته مسئولان وزارت ارشاد، رده بندی ناشران در بهره مندی از مزایایی چون میزان خرید دولتی از ناشران و عرضه غرفه های مناسب در نمایشگاه های کتاب تاثیر دارد.

'بی ارتباط با ناشر'

نشر چشمه از ناشران پیشگام در زمینه ادبیات و علوم انسانی است

بهمن دری همچنین یکی دیگر از "تخلف‌"های نشر چشمه را این دانسته بود که "کتابی را برای مجوز ارائه می‌داد و بعد همان کتاب را دوباره از مسیر انتشاراتی دیگر با همان شکل و شمایل عرضه می‌کرد. بعد که پیگیری می‌کنیم و دلیلش را می‌پرسیم می‌گویند مشکل از مولف بوده است و بعد که می‌گوییم خب بروید قراردادهایتان را بیاورید می‌گویند صحبت شفاهی بوده."

حسن کیائیان در این زمینه نوشته است: "شاید ایشان اطلاع ندارند که وقتی کتابی غیر‌مجاز اعلام می‌شود از نظر ناشران با سابقه‌ای که مایل به فعالیت در چارچوب قوانین هستند، مسئله‌ انتشار آن منتفی می‌شود. در این صورت مؤلف یا مؤلفانی هستند که بخواهند اثر خود را از ناشر پس بگیرند. در این صورت اختیار این آثار با صاحبان آن‌هاست و دیگر ربطی به ناشر قبلی ندارد که صاحب اثر برای دریافت اجازه‌ آن از طریق ناشر دیگری اقدام ‌کند یا خیر."

حسن کیائیان نوشته است که ناشری که در سی سال فعالیتش "حتی یک صفحه کتاب بدون مجوز منتشر نکرده"، اکنون بیش از پنج ماه است که در تعلیق به سر می برد.

آقای کیائیان با اشاره به اینکه در این مدت، "کوچک‌ترین مطلبی از سوی این انتشاراتی در رسانه‌ها بیان نشده"، این سکوت را "آگاهانه و با امید حل مشکل از مجرای قانون و با هدف حفظ آرامش در فضای نشر کشور" دانسته است.

وزارت ارشاد هنوز پاسخی به توضیحات حسن کیائیان نداده است.



:: برچسب‌ها: فیلم , ایالات متحده , انگور چینی ,
:: بازدید از این مطلب : 310
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 خرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : arabsxs

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، 'عباسعلی كدخدایی' در نشست خبری روز شنبه خود در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در مورد تشكیل هیات نظارت بر قانون اساسی افزود: شورای نگهبان در سال های 58 و 65 به تشكیل هرگونه نهاد در این رابطه ایراد گرفت.

وی افزود: بعد از سال 68 كه قانون اساسی اصلاح شد و مسوولیت تنظیم قوای سه گانه از رییس جمهوری سلب شد، این ایراد همچنان باقی بوده و شورای نگهبان نظرش را هم در این رابطه اعلام كرده است.

كدخدایی اظهار داشت: اینكه شورای نگهبان اعلام كند نهادی خلاف قانون است و این موضوع از سوی نهاد دیگر پیگیری شود، متوجه شورا نخواهد بود.

وی ادامه داد: تشكیل این گونه هیات ها خلاف قانون اساسی بوده و هست و شورای نگهبان هم به زودی نظرش را در این زمینه اعلام می كند.

كدخدایی افزود: تفسیری كه دوستان ما در دولت از اصل 113 قانون اساسی دارند، تفسیر نادرستی است و شورای نگهبان تفسیر جدید خود را كه مبتنی بر نظرات قبلی است، به زودی اعلام می كند.

در اصل 113 قانون اساسی آمده است: ' پس از مقام رهبری، رییس جمهور عالی ترین مقام رسمی كشور است و مسولیت اجرای قانون اساسی و ریاست قوه مجریه را جز در اموری كه مستقیما به رهبری مربوط می شود، بر عهده دارد.'

*** به اینكه بودجه با عجله تصویب شده، ورود پیدا نمی كنیم

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینكه نظر شورای نگهبان درباره تصویب عجولانه لایحه بودجه چیست؟ گفت: زمانی كه مصوبه مجلس در صحن به تصویب می رسد و با امضای رییس مجلس به شورای نگهبان ارسال می شود ما آن را مصوبه مجلس می دانیم و به این مساله كه با عجله تصویب شده یا نشده است، ورود پیدا نمی كنیم.

وی اظهار داشت: شورای نگهبان فقط در مواردی كه یك مساله یا مصوبه خلاف شرع و قانون باشد به آن ورود پیدا می كند.

*** نظر شورای نگهبان در مورد انتخابات، كارشناسی است

سخنگوی شورای نگهبان در مورد ابطال انتخابات در برخی حوزه های انتخابیه در مرحله دوم انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: با بررسی هایی كه انجام دادیم و با توجه به مداركی كه به دست ما رسید، انتخابات در برخی حوزه ها به صورت كلی و در برخی حوزه ها فقط آرای برخی كاندیداها ابطال شد.

كدخدایی افزود: در مرحله دوم انتخابات تویسركان به دلیل برخی تخلفات و همچنین آرای یكی از كاندیدا در ایلام به دلیل تخلفات انتخاباتی ابطال شد.

وی خاطر نشان كرد: البته در مرحله نخست هم در دو حوزه انتخابیه، انتخابات به طور كامل و در چندین حوزه هم آرای برخی كاندیداها ابطال شد.

سخنگوی شورای نگهبان تصریح كرد: این اطمینان را به همه مردم حوزه های انتخابیه ای كه آرای حوزه انتخابیه آنان ابطال شده است، می دهیم كه نظر شورای نگهبان در مورد انتخابات مبتنی بر نظر كارشناسی است و قبل از انتخابات، روز برگزاری و همچنین بعد از انجام انتخابات، بررسی های لازم را انجام داده ایم.

وی ادامه داد: نظرات شورای نگهبان نظراتی مبتنی بر اسناد متقن و اظهارات كارشناسی بازرسان ما است.

*** مجلس از راه دیگری نمی تواند استیضاح كند

وی در پاسخ به سوالی در مورد اصلاح مواد 196 و 197 آیین نامه داخلی مجلس گفت: استیضاح چه نسبت به وزرا و چه نسبت به رییس جمهوری طریق خاصی دارد و مجلس نمی تواند از راه دیگری این اقدام را انجام دهد و به همین دلیل بود كه شورای نگهبان به اصلاح این مواد دست زد.

كدخدایی اضافه كرد: نظر شورای نگهبان این است، در مواردی كه در قانون اساسی ساز و كار مشخصی برای سوال یا استیضاح وجود دارد، مجلس نمی تواند از راه دیگری آن را انجام دهد.

*** حضور كسانی كه در چارچوب قانون اساسی فعالیت دارند، در انتخابات بلامانع است

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینكه اگر اصلاح طلبانی مانند خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری آینده حضور یابند، نظر شورای نگهبان چه خواهد بود؟ گفت: ما از آینده خبر نداریم و پیشاپیش قضاوت نمی كنیم.

كدخدایی همچنین گفت: كسانی كه در چارچوب قانون اساسی فعالیت می كنند حضورشان در انتخابات بلامانع است و شورای نگهبان مانعی برای حضور این افراد در انتخابات نیست.

*** شعب بررسی اعتبارنامه ها سوال كنند، پاسخ می دهیم

سخنگوی شورای نگهبان درباره اعتبارنامه نمایندگانی كه در مجلس با مشكل مواجه شده است، نیز گفت: در رابطه با افراد، مدارك و مستنداتی به دست ما می رسید كه ما آنها را بررسی می كردیم و اگر كمیسیون ها و شعب بررسی كننده اعتبارنامه نمایندگان در این رابطه از ما سوال كنند، ما پاسخ لازم را می دهیم.

كدخدایی در پاسخ به این سوال كه اگر اعتبارنامه برخی نمایندگان به تصویب نرسد تكلیفشان چه خواهد بود؟ افزود: انتخابات در این حوزه ها با انتخابات میاندوره ای دوباره برگزار خواهد شد.

سیام**9121**9132**1572



:: برچسب‌ها: گربه , خام , روز تعطیل ,
:: بازدید از این مطلب : 275
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 خرداد 1391 | نظرات ()