حسین ذبحی، روز سه شنبه در آیین افتتاح خانه بهبودی اطهر مراغه افزود : سیاست كاهش مصرف در معتادان برای از بین بردن معضل خانمان سوز اعتیاد اجرا می شود.
وی یادآور شد: كاهش حجم مصرف مواد مخدر با توجه به تاثیر آن بر جامعه باید مورد توجه طرح قرار گیرد.
وی ادامه داد: در سال های اخیر اقدامات موثری پس از اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر در كشور انجام شده است.
ذبحی گفت: مسوولان درصددند تمام نیروهای خود را در مراكز درمانی خصوصی و دولتی برای تامین امكانات كافی در زمینه ترك اعتیاد افراد معتاد بسیج كنند.
فرماندار شهرستان مراغه نیز در این آیین گفت: هدف گذاری و برنامه ریزی برای ریشه كنی معضل اعتیاد در این شهرستان با مشاركت و اهتمام دستگاه های اجرایی در حال انجام است.
منصور صادقی اصل افزود: استفاده بهینه از ظرفیت ها و همیاری و مساعدت خیرین این شهرستان برای ایجاد اشتغال و فراهم آوردن شرایط بهبودی مبتلایان به اعتیاد ضروری است.
مدیرعامل خانه بهبودی اطهر مراغه نیز در این آیین گفت: اجرای سه دوره ترك اعتیاد شامل سم زدایی، برپایی كلاس های آموزشی و دوره نیمه اقامتی برای بهبودی پایدارتر و اشتغال زایی در كنار آموزش های خانواده به رهجویان این مركز، در راستای یافتن مسیر زندگی سالم انجام می شود.
فریبا ولی پوراقدم، افزود: در 9 ماه از آغاز به كار این مركز، 230 میلیون ریال كمك مالی از سوی خیران این شهرستان به صورت هزینه خوراك، پوشاك و درمان به این مركز شده و در این مدت 220 رهجوی بهبود یافته به آغوش خانواده ها برگشته اند.
در این آیین، بخش های مختلف خانه بهبودی اطهر ویژه بانوان مورد بازدید قرار گرفت.
شهرستان مراغه با 250 هزار نفر جمعیت در 147 كیلومتری جنوب تبریز مركز آذربایجان شرقی واقع است.
7483/590/587/536